Pleksi steklo

Pleksi steklo2019-12-10T06:50:47+00:00

Pleksi izdelki po naročilu

V našem podjetju izdelujemo različne izdelke iz pleksi stekla. Standardni izdelki so vedno na voljo, za kupce, ki pa imajo specifične želje oziroma potrebe, pa izdelamo pleksi izdelek skladen z željo stranke.

Kontakt

Izdelki različnih oblik

Stranki lahko ponudimo pomoč pri sami oblikovni in funkcionalni zasnovi pleksi izdelka, s čimer dosežemo najkrajši čas od ideje do realizacije samega izdelka. Pleksi steklo omogoča najraličnejše možnosti oblik, kar dovoljuje veliko kreativnostni in unikatnosti izdelkov ter s tem prepoznavnost naročenega izdelka.

Kontakt

Kombinacija z drugimi elementi

Zaradi svojih estetskih in oblikovnih značilnosti je pleksi steklo zelo primerno za uporabo v kombinaciji z ostalimi materiali, kar da izdelku dodatno uporabno ter estetsko vrednost.

Kombiniramo ga lahko z najrazličnejšimi materiali, kot so kovina, les, umetne mase, kamen, steklo ipd.

Pleksi izdelek v kombinaciji z omenjenimi materiali je lahko mišljen kot dekorativni element v prostoru ali pa kot samostojen pohištveni element, izbira in kombinacija materialov pa je prepuščena kupcu. Z našimi izkušnjami lahko vse želje naročnika oplemenitimo tako, da bodo ogledalo naročnika.

Kontakt

Kontaktirajte nas

Kontakt

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.

Več o piškotkih